http://www.dagfinrud.no

Dagfinrud jakka og buksa

      Dagfinrud jakka og buksa:

Våre jakker og bukser er sydd i våre lokaler i Brumunddal, og leveres med livstidsgaranti på sømmer og glidelås.

Vi prioriterer reparasjoner og tilpassing av våre klær, hos oss slipper du å vente i uker og måneder på en reparasjon.

Kontakt oss for tilsending av måleskjema og veiledning for måltagning, dersom du vil bestille disse produktene.

De tre bildene over viser Espen Berg-Knudsen og Vebjørn Berg i vår siste modell EXTREME, som leveres i DFS utgave og i ISSF utgave (ISSF=internasjonal modell)

Dagfinrud jakka og buksa levers i :

  • skinn
  • canvas/skinn 
  • canvas (dobbel)
  • Extreme (vår absolutte bestselger de siste år)

Jakken leveres med glidelås foran i tre alternativ, glidelås helt opp med avtagbart frontstykke, glidelås opp til brysthøyde eller uten glidelås for internasjonal skyting. Knapphullene er forsterket med skinn, noe som gjør at knappene også er lettere å kneppe. Knappene er flate og produsert i kraftig materiale. Strammereimer på skulderen gjør at du får optimal kontakt med kolben. Albuene er godt polstret og har et utvendig lag med kraftig Top-Grip som øker stabiliteten mot underlaget. Innvendig i albueleddet er det strech for å lettere kunne bøye armen. Reimkroken som holder oppe børsereima er av kraftig stål som er lakkert svart, og festet i en kraftig skinn reim med hull for høyde justering. Når det gjelder ryggen har vi flere modeller å velge mellom Olympic, ensfarget, blinken og vår nye rygg som du ser på bildet opp til høyre.

 

Skinnet på jakka gjør at du får bedre kontakt mellom albue og kropp i stående stilling, det blir mer friksjon.

Dagfinrud buksen har god polstring på begge knærne og i baken dekket med kraftig Top-Grip for bedre friksjon mot underlaget. I livet på buksen er det muligheter for justering med et påsydd belte. Glidelåsen i hoften er kraftig og går et godt stykke ned på låret, man kan også få strech i stedet for glidelås hvis det er ønskelig. Bak begge beina er det kraftige to veis glidelåser, her er det også muligheter for å få strech, da med glidelåsene på siden av beina. Bukseselene er er sydd fast slik at de ikke løsner under skyting, og går over den ene skulderen for ikke å få press på den skulderen som kolben ligger i.

              Garanti på alle sømmer og glidelåser

 

             Dressen på bildene her er i Skinn/Canvas

           bilde: Eirik Sundsfjord

Nord Norsk Mester

To gull Nordisk lag

En bronsje Nordisk individuelt

En bronsje LS felt

 

 

 Dressen fåes i flere farger, og du kan sette

dem opp slik som passer deg best

 

 

 

 

 


Skinn jakke og bukse
Skinn/canvas dress